Jag är ett måndagsbarn! Not

Klockan ringde nog 200 gånger innan jag orkade att stiga upp idag. Eller jag orkade inte men va så illa tvungen! Som gräddet på moset har jag fått en rejäl infektion i fingret och går nu på penicillin, wooohoooo. Det gör så satans ONT!

Sitter i soffan nu, har tagit en dusch och piffsat lite i lägenheten. Hade velat diska och göra fint i köket men det går ju inte med bara en hand så det överlåter jag till Andreas ;)

Igår var jag, Andreas mamma och Andreas mamma på Ikea! Super mysigt. Köpte dock inte alls mycket eftersom pengarna spenderades på gekås förra helgen. Men det var en mysig söndagsutflykt :) imorgon är det ännu en dag på dagiset, hoppas det går snabbt och att det är fint väder!

Mysig bild på ett lila/röd/grönt svullet finger i väntrummet på vårdcentralen. Blev iallafall ompysslad med några lager förband..!


Pippi Långstrump!

Överlycklig att det är lördag. Ha en bra dag!!


Get out of my head!!

1 o 2 o 3 indianer, 4 5 o 6 indianer, 7 o 8 o 9 indianer, 10 små indiaaaaner

Att jobba på dagis medför väldigt mycket sång vilket är mysigt men när en sån här sång går på repeat i skallen blir man helt tokigt! Hehe

Har rast nu sen är det en timmas ute lek sen går jag minsan på helg. Det ska bli helt underbart!!


Fredag!! Eller vänta lite..

Tagit fel på dagen idag och fått det till fredag hela tiden, vilket inte är så roligt när det bara är torsdag. Jobba är jobbigt helt enkelt, speciellt nu. Men jag får hålla ut! 2 veckor och en dag kvar, i can do it, or can i?

Jag la mig precis i soffan med ett glas saft och några gummigodisar. Lagade pasta med ost/skinksås och broccoli innan, mums. Helt förstummad att jag klarade att göra sås och allt själv utan att bränna det. Men Andreas kanske har rätt:" vad gör du när kelda gör jobbet?" äh vafan, fusk är tillåtet men man kan väl iallafall få låtsas att man är grym på att laga mat?


Aj min rygg

Klagar över min rygg som gör så sjukt ont. Det känns precis som någon bränner och hugger på en exakt punkt på ryggen, och jag får inte bort den jävla smärtan!

3 dagar på dagiset är avklarat och jag har bara 12 kvar. "bara 12".. Känns som jag har varit där två veckor redan. Även fast ungarna är goa så är nog det yrket inget för mig riktigt. Men jag måste göra mina tre veckor så det är bara att bita ihop helt enkelt. Jobbar med trevlig personal så det ska väl inte bli så farligt ändå..

Snart ska jag och Andreas iväg på kalas hos hans kusin som fyller 17. Där bjuds det nog på god mat, det brukar det göra. Fasar dock inför efterrätten som brukar vara gudomlig.. Får inte kränga så mycket onyttigt ju!! Men vi får se om jag kan motstå frestelsen, troligen inte..


Nytt jobb imorgon

Hej!
Gekås var helt underbart, finns inget roligare! Brände en del pengar men det var det värt. Övningskörde dessutom dit efter motorvägen :)
Imorgon börjar jag jobba på dagis, ett jobb jag fått inom sommarkraft. Börjar 7:00 så det kommer bli tufft när klockan ringer. Nu ska jag få mig lite välförtjänt sömn, Godnatt!

Mosters älskling (min systers hund) var här och mös innan :)


Gekås!

Helt galet att gå upp kl 6:00 för att få shoppa haha. Men kul ska det bli! Sitter och äter frukost och kollar på tom & Jerry innan Mickis kommer och hämtar mig kl 7:00! Ha en bra dag. Det ska jag ha!


Din röst..

http://open.spotify.com/track/6OPLv3vKJ1uE6KqgcBjTzn">http://open.spotify.com/track/6OPLv3vKJ1uE6KqgcBjTzn

Finner inga ord. Vill se dig nu. Längtar till nästa gång..


Gnälla får man göra ibland

Min rygg håller på att döda mig. Det gör så ont så jag vet inte hur jag ska ligga eller stå.. Suck

Väntar på att Andreas ska komma hem med god frukost. Är svin hungrig. Om 20 minuter börjar Disneydags, woho :) jag frågade Evelina igår: jag är lite orolig för det känns som att jag aldrig kommer mogna. Hon höll med. Det känns ju skönt. Då är jag inte helt ensam. Fast egentligen så tror jag man måste få vara lite omogen ibland. I sådär lagom mängd ;)

Nu ska jag göra kaffe, får väl anstränga mig lite nu när Andreas åkt till maxi.


Det kurrar i magen

Lediga dagar är heliga! Evelina kom till mig i morse och åt god frukost, jag har blivit klippt, fått fransar och ögonbryn färgade, kollat på alla som tar studenten idag och blivit bjuden på smarrig jordgubbstårta hemma hos Evelina :) nu ligger jag i hennes soffa i väntan på att hon ska duscha färdigt sen ska jag åka hem och få i mig lite mat innan jag dör. Magen är hungrig som bara den!


Godmorgon!

Hej

Lyckades somna om efter att Andreas åkte till jobbet 06:30, och det händer inte ofta ska jag tala om! Nu ska jag strax gå upp ur sköna sängen och fixa iordning mig lite. Evelina kommer hit och äter frukost med mig vid halv 11 så kanske måste gå upp och handla nått gott med :)
12:30 har jag klipptid, ska även färga fransar och bryn. Ska bli så skönt att pyssla om sig själv lite.


Frisyr?

Min hemska mardröm kom förmodligen från att jag ska klippa mig imorgon. Vet inte om jag ska klippa en helt ny frisyr eller bara klippa 2-3 cm som det var tänkt från början.. Sitter och bläddrar i min frisör tidning jag fick hem för några dagar sedan i hopp om inspiration, men hittar dessvärre inga vardagsfrisyrer utan allt är över-stylat!


Från långt till kort

AAAAAAHHHH

inatt drömde jag att min pappa klippte av mitt hår. Fyfan. Jag har länge funderat på att klippa av det men denna mardröm stoppade mig, aldrig mått så dåligt i hela mitt liv och aldrig varit så lycklig över att känna mitt långa hår när jag vaknade. Phuuu...


Sista dagen avklarad

Nu pustar jag ut. 1an är fixad och klar. Nu är jag på insomning och ska njuta som fan av morgondagen! 6 dagar ledigt innan 3 veckors jobb, kunde inte va mer nöjd :)

Övningskört ikväll med min syster, det gick superbra! Vill ha körkort NU. Får lugna mig 10 månader till cirka.. ;)

Godnatt


Håruppsättning

Testade att göra en håruppsättning på min syster igår, den blev hyfsat bra!


1 års frisörutbildning

Imorgon är det skolavslutning som gäller för mig. Känns inget speciellt då man inte kan jämföra det med grundskolans avslutningar, men avsluting som avslutning :) Har tagit ganska många bilder under året på det jag övat och lärt mig på mina frisörlektioner och nu även praktiken. Önskar jag tagit fler bilder under salongstiden men gjort är gjort. Här kommer lite bilder från första året på gymnasiet!


Min storasyster fick vara försökskanin första gången jag skulle göra inbakad fläta på annat än dockhuvuden


Evelina fick en 5-fläta


Testade lockar med plattång för första gången, svårt!


Permanent.. tyckte jag var expert på detta men visade mig ha väldigt fel!


Första klipp-lektionen. Kunde knappt hålla saxen och kände att min karriär som blivande frisör som var över. Denna dag var jag även på intervju på Frizé, den visade sig gå ganska bra! :)


Folieslingor för första gången ser lite ut som andra världskriget haha


Övade på loops, tycker fortfarande det är lika svårt!




Mamma blev min första färg-kund


Klipping, slingning och volymföning


Söndagshäng i soffan

Hej!
Ligger i soffan efter att ha krängt en väldans god frulle! Sagt till mig själv i en halvtimme nu att jag ska gå in i duschen men detta har icke ännu hänt.. Mitt hår är fett som smör så borde faktiskt masa mig in nu. Har fått lite klipp abstinens redan, antagligen för jag vet att det inte kommer bli så mycket klippande framöver. Men ska förhoppningsvis hem till pappa och klippa hans flickvän senare idag. Min syster behöver klippa sig med men det är snarare ett som ett träningspass att klippa henne då hon har så långt hår att jag måste sitta på knäna när jag klipper henne och upp igen varje gång jag tar ner en ny pasé! Phu....


Rabarberpaj

Hallådär! Jag ligger nu utslagen i soffan hos mamma efter att ha ätit först mammas köttbullar med nypotatis och brunsås och till efterrätt min egna hemmagjorda rabarberpaj! Och den var jäkligt god måste jag säga, har överträffat mig själv ;)


Fredagsmys

Finally! Det är fredag, so happy!! Inga fler salongs dagar, knappt ingen skola kvar och långledigt väntar! Så GÖTT!!

Jag och Andreas har precis ätit fläskfilé och potatisgratäng och nu ligger vi utslagna i soffan och smaskar på en Marabou jordgubb, eller iallafall jag .. ;)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!