Långrast

Hej!
Har varit ledig sen kl 9:00 och börjar 12:15 igen. Man märker att det knappt är några dagar kvar alls till skolavslutningen nu. Men det känns inte som alla andra skolavslutningar man haft. Nu är ska man inte gå i kyrkan längre och det är helt enkelt inte samma grej som på grundskolan!

Jag har precis gjort lunch.. Eller ja, det blev några digestive kex med philadelphia ost hehe. Jag måste verkligen lära mig/orka laga mat. Nu ska jag kolla vidare på Scooby doo innan skolan kallar igen :)


Hair everywhere

Gokväll.

Jag har ont i kroppen just nu.

En skön dusch väntat alldeles strax sen ska jag krypa ner i soffan och inte bry mig om ett skit helt enkelt.
Jag har haft en toppendag på salongen, trivs så bra där!! Tänk att få jobba där en vacker dag.. Kan inte förstå att det är sista dagen jag är där på fredag på väldigt lång tid framöver! Kommer sakna det även fast jag kommer ha mycket annat att tänka på såklart :)
Imorgon är det skoldag som gäller, den kommer inte bli särskilt jobbig kan jag tänka mig. Slutar dessutom 1300 så vad har jag att klaga på?


Sen lunch

Helluu

Nyss ätit lunch, lite senare än vanligt men gott va det allt. Sitter och väntar på kund nr 2 nu som kommer kl 1600. Börjar bli lite nanig..


6 dagar kvar!

Herregud, det är skolavslutning väääldigt snart! Har min näst sista dag på salongen idag sen är jag ledig en vecka och sen 3 veckors jobb på ett dagis. Förstår inte vart 1an på gymnasiet tagit vägen, kommer ihåg första dagen som igår..


Vart tog sommaren vägen?

Vaknade upp till blåst, regn och 10 grader kallare än vad det varit resten av veckan. Vad hände? Såg dessutom att det ska vara såhär fram till söndag, hoppas det ändras! Sitter just nu på salongen och just ätit god lunch. Haft en klippkund på morgonen och strax kommer Evelina hit för att slinga håret. Första gången jag slingar på kund! Ska bli jätte roligt. Det är inte riktigt samma känsla att slinga på dockan hela tiden :)


28 maj

Godmorgon. Ligger i min underbara säng och känner inte riktigt för att gå upp faktiskt.. Har en skön skoldag idag iallafall :) igår var det mors dag så jag överraskade mamma med frallor och en fin blombukett! :)

Har blandande varit nere på stranden med min syster idag men det var väldigt kallt faktiskt så vi åkte en sväng till Eurostop istället. Efter det käkade jag och Andreas hamburgaretallrik på Bulls, det var extremt gott! Avslutade kvällen med att gå ut och gå en timme med lille Emil!

Nu ska jag gå upp och ta på mig kläder, frågan är vad..

Gårdagens:


Halmstad Gillet

Fullt pådrag i Halmstad city nu. Cirkus, modevisningar, dans m.m. Jag vart uppe på cykeln och påväg till skolan 07.20 imorse för att styla hår på en del på modeller som skulle vara med på en av modevisningarna som John Bauer har anordnat. Det gick jätte bra att styla alla och det gick snabbt och smidigt!
Lyckades på några bilder på de frisyrer jag gjorde :)






Promenad i det underbara vädret

Idag fick jag sluta tidigt vilket passade perfekt eftersom vädret var så fantastiskt. Tog en glass med Andreas mommo efter skolan på hennes balkong, ljuvligt..
Bestämde mig för att gå ut och gå eftersom det inte händer allt för ofta nu för tiden, hehe. Tog med mig mormor hund Emil så han fick rasta av sig lite med. Jag och mamma var på kvällen borta och pumpade min cykel, det behövdes kan jag ju säga, förstår inte hur jag har kunnat cykla till skola och jobb fram och tillbaka i en vecka nu! Tog med oss syrrans hund, Rolex, på lite mys i kvällsolen i samma veva! :)



17 grader

Hejsan :) nu har jag precis lagt mig i sängen, nyduschad och utmattad. Det har varit en väldigt varm dag på jobbet, har svettats som en liten gris hela dan. Var ute nyss och det är 17 grader ute, ville inte gå in. Imorgon ska det bli super varmt igen och det ska bli helt underbart! Finns inget bättre än sol och värme. Undrar bara vad jag ska ha på mig.. Hmm, det är frågan det, får nog sova på saken. Godnatt!


Hot

Sitter på balkongen innan det är dags för 8 timmars jobb. Hade gärna varit ute hela dagen istället måste jag säg..


18 maj

Idag har hänt mycket vill jag säga! Haft en heldag med min storasyster för det första. Bjöd hem henne på frukost imorse då jag var helt ensam. Sen tog vi en promenad hem till henne för att hämta hennes bil, körde ut till godis på landet där jag övningkörde på landsvägarna, köpte oss en smarrig godispåse också! :)
Sen var det full fart med agility-träning i mormors trädgård. Tränade med Rolex och Emil, det var så kul så. Ikväll var jag och mamma hemma hos mickis och åt supergod mat. Morotspasta med kräftstjärtar, mm mm mmm!
Mamma spelade Wii för första gången, herregud haha, hon och teknologi är ju inte bästa vänner men hon klarade sig väldigt bra måste jag säg.







Myskväll

Strax kommer Evelina och Lisa hit och då blir det torsdagsmys minsann! Har laddat med massa gottit :) älskar att vara ledig :*


Efter regn kommer solsken

Hej! Jag har 4.5 dagar ledigt! Wohooo
Har haft två nationella prov idag och nu är det inte många kvar :) ikväll ska jag och Andreas ha myskväll. Ska laga god mat och kolla på film. Båda två är lediga imorgon o det ska bli helt underbart! :)


Todays

Min pippikofta passar inte in i majmånad men de gör fan inte vädret heller, sådeså ;)


Brrrr

Jag fryser. Och jag har inte ens gått ut än, det blåser som satan och ska strax bege mig till skolan. Vi skulle ha utomhus idrott idag, hehe får se hur de blir med det, jag tänker INTE stå ute och frysa..

Här är kläderna jag fick av min snälla syster på vår shoppingtur i lördags!


Mat dygnet runt

Maten på verona igår vart löjligt god! Planka till varmrätt och choklada & kaffe till efterrätt. Nam nam nam. Tänkte att jag inte behövde äta mer på minst ett halvår efter igår men idag vart jag på det igen! Jag och min syster tog en lunch och shopping runda i stan. Jag fick ett par jätte fina beiga byxor och ett blått sommarlinne :D Lägger upp bild sen. Vi åt lunch på yoss, deras lasagne var inte att leka med minsan!

Check it out


Äntligen fredag!

Underbart med fredagar. Sitter i soffan nu färdig fixad och klar inför 8 timmars jobb. Somnade kl 1900 igårkväll.. Herregud! Jag va helt slut och somnade i Andreas famn så gott så :) ikväll är det 75 års kalas för Andreas farmor som gäller. Hinner knappt komma hem innan vi ska iväg till Verona och äta god mat! Mums mums.

Dagens klädsel består av strumpbyxor, svart kjol, tunika och kofta. Fredags fint men ledigt :) ha en bra fredag!


10 maj

Godmorgon igen. Undra om det är vädret som gör mig så himla trött. Idag är jag iallafall i skolan och får lov att vara seg och kanske lite osocial till skillnad från när man är på salongen och måste vara trevlig mot kunderna även fast man hade kunnat somna ståendes. Det är konstigt hur enkel skolan är när man jämför med att jobba 10-18. Nu förstår jag de vuxna som sagt till mig att njuta av skolan för den är mycket enklare än arbetslivet då jag inte alls förstått vad dom pratat om innan. Men å andra sidan lär jag mig så otroligt mycket mer på salongen och det är verkligen givande! Jag valde rätt program och hade turen att komma på en bra salong med bra handledare! :)

Jag slutar cirka 14.30 idag och då ska jag möta upp min älskling. Inte setts sen i måndags (det är mycket för att vara oss, hehe) så tänkte överösa honom med pussar! ♥

Snark..

Nej. Jag har inte blivit piggare. Blev nyss 346 gånger tröttare efter att jag ätit lunch. Gääääääsp. Dockan sitter med blekning i huvvet så får gå och skölja ur det nu, om jag inte somnar på vägen ut.. Skämt o sido. Käääämpa, jag ska ju bli en grym frisör, inte sitta och lata mig här inte.


8 maj

Godmorgon. Jag har precis fått i mig lite frukost. Sitter i soffan och myser och har ingen lust att flytta mig härifrån. Är hur trött som helst idag, hoppas att jag blir piggare sen annars blir det tufft att jobba till 18.00.. Påtal om jobb sökte jag sommarkraft för några veckor sen och idag fick jag reda på att jag fått 3 veckors jobb på en förskola! Riktigt gött, goa pengar som är väl behövliga.


Min myssöndag

Godmorgon. Sitter på en svenska lektion och kollar på film, i rymden finns inga känslor. Lite sådär småtrevlig! I eftermiddag väntat idrott på galgberget, ska ut och gå. Mmm längtar, ska bli jätte skönt :) igår tog jag ett jäkligt skönt bad med tända ljus och babyolja. Va på vippen att somna. Rakade benen och smörjde in mig med min underbara nivea kräm och min kokossmör-kräm från body shop. Jag är supermjuk idag! Hihi


Filmtips!

Andades knappt under hela filmen!


6/5

Godmorgon! Tänkte precis skriva "lördagsmorgon" som rubrik men kom på att det var söndag, den här helgen går för snabbt! Ligger och myser i min säng just nu lite sådär lagom nyvaken. Solen lyser in mellan persiennerna men jag funderar på om det är någon värme ute. En powerwalk hade nämligen inte suttit fel just nu! Inga direkta planer för idag, ska bara njuta av sista helgdagen. Måste bara tipsa om piggelin-slushen på 7eleven, herregud! Smaka smaka smaka säger jag bara, super gott!


Nu är det fredagsmys..

Just nu ligger jag nyvaken i sängen och myser. Hade hoppats på lite mera sol idag men det kanske kommer :) inga direkta planer för idag faktiskt, vi får se vad som dyker upp! Igår var jag på salongen från 10-18, sedan var det fredagsmys med Evelina på pizzeria capri. Och herre min Gud.. Vilken pizza! Förstår inte varför jag inte ätit pizza där innan, gudomligt helt enkelt, nam nam nam ;)


Tordagens klädsel


Soliga torsdag!

Herregud. Igår var nog den underbaraste dagen på väldigt länge! Klarade nationella provet i engelska bra, jag och tjejena i klassen satt ute och stekte på förmiddagen och gottade oss, och sedan var jag, Emelie och Becka i Picasso parken och hade bebismys i flera timmar! Åkte hem till Sara & Sebbe på eftermiddagen där vi mös på lekplatsen med cazpian, matade ankor och blev anfallna av fiskmåsar.. Usch, hatar fåglar haha

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3395606/images/2012/pic_201145154.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3395606/images/2012/pic_201145165.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3395606/images/2012/pic_201145182.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3395606/images/2012/pic_201145184.jpg" class="image">


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!