Lördagsfin

Blir lördagsfin hos Branko på Salong Eurostop




Dagens outfit 31/3


Friday

Det är sista veckodagen på vecka 13 vilket innebär att när klockan slår 18.00 väntar 10 underbara lediga dagar för mig! påsklov here we come


Torsdag eftermiddag

Avnjuter fika på en solig balkong efter en lång skoldag!


Årets första cykeltur

Godmorgon.
Jag har nyss kommit fram till skolan och jag tog faktiskt cykeln idag! Det var heeelt underbart, snacka om att vårkänslorna kom fram. Och inte nog med det, dom har satt upp Bulls uteservering :) mmm, sommarn är på väg..

Jag vaknade inatt av att jag inte kunde andas och när jag gick upp var mitt ena öga hälften så stort som de andra så jag väntar nästan bara på en rejäl förskylning vilket hade suttit riktigt fel med tanke på ett härligt påsklov som väntar..!

Klädrensning

Gokväll. Jag kommer nog somna väldigt snart känns de som. Har varit en fullspäckad dag, sånt gillar jag :) jag, mamma och min syster åt köttbullar med potatismos ikväll, riktigt god söndagsmat. Sen följde jag med min syster hem för hon skulle nämligen rensa sin gaderob och behövde lite hjälp. Brukar få med mig några plagg hem när vi är klara så jag satsade på det denna gången med och det resulterade i 2 stycken kassar med massa fina kläder hon hade tröttnat på! Hoppas på fint väder imorgon för då ska jag ha klänning och möjligtvis cykla till skolan! Godnatt :)


Powerwalk avklarad

Gud vilken tur att jag gick ut på en promenad, vädret är så underbart! Hoppas det håller i sig till imorgon :) nu ska jag och mamma rulla köttbullar.


Sagoängen

Härliga söndag! Jag och Andreas har nyss avslutat vårt pass som barnvakter, phu, utmattande.. ;)
Idag har vi varit på Sagoängen, en lekplats på galgberget. Vädret är underbart idag så vi grillade korv med andreas mamma, mommo och syster och med Sebbe, Sara och Cazpian! Super mysigt. Nu är jag hemma hos mamma och lagt in bilder på datorn som jag har tagit idag. Nu ska jag ta på mig träningskläder och mina easytone och ta en skön promenad innan solen går ner!











Lördagar är alltid mysiga

Just nu har jag krängt en god fruktsallad med banan, äpple och päron! Små kollar lite på en komediserie på 6an, för övrigt är det dötid på tv just nu. Min syster kommer snart hit och lämnar av våra små syskon, pappa är i Thailand så vi har fått uppdrag att passa dom denna helgen. Jag och Andreas ska ta med dom till galgberget och gå en liten sväng, kanske hittar några fåglar att mata eller nått haha. Vi åt frukost hemma hos Andreas mommo imorse och fy satan vad gott det va! När det är lördag får man minsan kränga hur mycket frukost som helst ;) tar med kameran till galgberget så vi får se om det blir några fina bilder att lägga upp senare. Ha en bra dag!


Gina tricot

Det blev ett par snygga solglasögon och hårsnoddar som hamnade i påsen! Får hoppas på lite sol nu


Lite vardagslyx

Lite vardagslyx är aldrig fel en grå torsdag :) vad döljer sig i påsen..? Wait and see..


Övningskörning

Två gånger har jag nu suttit bakom ratten och övningskört med min syster. Första gången gick superbra, inga kärringstop.. men.. igår när vi körde lyckades jag med hela tre stycken. Får skylla på att det var mörkt eller något. Körde i 20km/h och det kändes som jag körde rally ungefär, haha. Gud vad jag kommer skratta åt detta om ett år! Hittade en video för ett tag sedan så om ni vill ha en inblick ungefär i hur det ser ut när vi kör kan ni ju kika på denna! haha..


Testar blogg.se appen

Godmorgon, förra gången jag bloggade med blogg.se appen kom inte inläggen fram så gör ett nytt försök nu!


Details



Mammas födelsedag!

God kväll! I måndags fyllde mamma år och det firades med lite god mat och mys :) Kameran kom såklart till väldigt stor användning, allt blir så mycket roligare när man kan ta fina foton.









Bytt hårfärg!

img_5429 (MMS)

Bytt hårfärg!


Andreas

Min fina pojkvän fick vara mitt motiv när kameran kom fram, det var ingen dålig ide minsan! Han ska få agera modell för mig har jag bestämt, han vet bara inte om det än ;)





Bilder från nya kameran!

Godkväll! Jag har för första gången lagt in lite bilder från min nya kamera till datorn. Tänkte lägga upp lite blandade bilder från de senaste tre dagarna tagna med min Nikon L120!









Lördagens outfit!


Välkommen till min nya blogg!

Hej!
Jag har nu gjort en ny blogg då min förra (www.emmasaucedo.blogg.se) krånglade och jag har haft den alldeles för länge och ville börja om på nytt. Jag går första året på gymnasiet och håller på att utbilda mig till frisör. Bloggen kommer innehålla lite allt möjligt, vad som händer i min vardag och vad som är viktigt för mig. Det kommer bli mycket bilder då jag nyss fått en Nikon L120 i 17 års present, den ska användas flitigt och ni kommer få ta del av bilderna varje dag!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!